Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisalna Miza

Duoo

Pisalna Miza Duoo pisalna miza je želja po izražanju karakterja skozi minimalizem oblik. Njegove tanke vodoravne črte in kotne kovinske noge ustvarjajo močno vizualno podobo. Zgornja polica vam omogoča, da postavite pisalne potrebščine, tako da med delom ne motijo. Skriven pladenj na površini za povezovanje naprav ohranja čisto estetiko. Namizna plošča iz naravnega furnirja nosi toploto teksture naravnega lesa. Pisalna miza ohranja brezhibno ravnovesje, zahvaljujoč harmonično izbranim materialom, funkcionalnosti in praktičnosti v kombinaciji z estetiko pravilnih in strogih oblik.

Ime Projekta : Duoo, Ime oblikovalcev : Andriy Mohyla, Naročnik ime : Andriy Mohyla.

Duoo Pisalna Miza

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.