Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Darilni Set Za Gurmansko Hrano

Saintly Flavours

Darilni Set Za Gurmansko Hrano Saintly Flavors je gurmanski darilni set za hrano, namenjen potrošnikom trgovin višjega cenovnega razreda. Po trendih, v katerem sta hrana in jedilnica postala modna, navdih za projekt prihaja iz 2018-ove modne teme Kat Gala iz katolištva. Jeremy Bonggu Kang je poskušal ustvariti videz, ki pritegne oči potrošnikov vrhunskih trgovin, z uporabo okrašenega in tradicionalnega jedkanstva slog ilustracij, da predstavlja bogato tradicijo umetnosti in kakovostno pripravo hrane v katoliških samostanih.

Ime Projekta : Saintly Flavours, Ime oblikovalcev : Bonggu (Jeremy) Kang, Naročnik ime : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Darilni Set Za Gurmansko Hrano

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.