Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Blue Chip Indulgence

Restavracija Blue Chip Indulgence je projekt, ki prikazuje harmonično zakonsko zvezo med klasičnimi in modernimi dizajni, ki jih je zaživel eleganten, zrel in topel ambient. Glede na strukturo in arhitekturo kolonialnega dvorca, v katerem se nahaja restavracija Blanc, je bil večji del okolice narejen tako, da posnema starodavni angleščino, obenem pa je vgradil sodobno opremo z uporabo pohištva po meri in napeljav s finimi podrobnostmi. Kuriran dizajn omogoča restavraciji, da fleksibilno služi strankam, hkrati pa zagotavlja zasebnost in užitek za vse vrste strank.

Ime Projekta : Blue Chip Indulgence, Ime oblikovalcev : Chaos Design Studio, Naročnik ime : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Restavracija

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.