Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Razstav

Tape Art

Oblikovanje Razstav V letu 2019 je Tajpej popestrila vizualna zabava linij, barvnih koščkov in fluorescence. To je bila umetniška razstava Tape That, ki sta jo organizirala FunDesign.tv in Tape That Collective. Različni projekti z nenavadnimi idejami in tehnikami so bili predstavljeni v 8 tračnih umetniških instalacijah in razstavljenih več kot 40 slik trakov, skupaj z video posnetki umetnikovega dela v preteklosti. Prav tako so dodali briljantne zvoke in svetlobo, da so dogodek popestrili umetniški milje, materiali, ki so jih nanesli, pa so bili platneni trakovi, vodilni trakovi, papirni trakovi, embalaže, plastični trakovi in folije.

Ime Projekta : Tape Art, Ime oblikovalcev : Fundesign.tv, Naročnik ime : FunDesign.tv.

Tape Art Oblikovanje Razstav

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.