Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
App

Ttmm-s for Fitbit Versa

App Aplikacija Ttmm-s za Fitbit Versa v mesečni naročnini ponuja zbirko ure ure, opremljeno z vremensko funkcijo. Aplikacija predstavlja obraze ure v štirih kategorijah: Analogi, Digitals, Abstrakt in Enkrat. Aplikacija ima jasen pogled na zasnovo posamezne ure ure skupaj z vsemi potrebnimi informacijami o upravljanju z dano uro ure. Obrazi ure imajo dva dodatna pogleda: vremensko stanje in pogled na kakovost zraka ter posebna vremenska opozorila. Opozorila omogočajo, da se pripravimo na nepredvidene vremenske razmere, ki so posledica podnebnih sprememb na našem planetu.

Ime Projekta : Ttmm-s for Fitbit Versa, Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : TTMM Sp. z o.o..

Ttmm-s for Fitbit Versa App

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.