Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto

Light Portal

Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto Light Portal je glavni načrt Yibin Highspeed Rail City. Reforma življenjskega sloga priporoča vsem starostnikom vse leto. Poleg železniške postaje Yibin High Speed, ki je obratovala od junija 2019, je Yibin Greenland Center sestavljen iz 160 m visokih dvostranskih stolpov mešane rabe, ki povezujejo arhitekturo in naravo s 1 km dolgim krajinskim bulvarjem. Yibin ima zgodovino več kot 4000 let, nabiral je modrost in kulturo, tako kot je sediment v reki zaznamoval razvoj Yibina. Stolpi-dvojčki služijo kot lahek portal za vodenje obiskovalcev, pa tudi kot mejnik za sestavljanje prebivalcev.

Ime Projekta : Light Portal, Ime oblikovalcev : QUAD studio, Naročnik ime : QUAD studio.

Light Portal Lahek Portal Prihodnje Železniško Mesto

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.