Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Megalopolis X Shenzhen Super Sedež

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sedež Megalopolis X bo novo središče v osrčju večjega zaliva, blizu meje med Hongkongom in Shenzhenom. Glavni načrt vključuje arhitekturo z mrežami za pešce, parki in javnimi prostori. Nad in pod zemeljskimi prometnimi omrežji se načrtuje povečanje povezljivosti v mestu. Podzemna trajnostna infrastrukturna mreža bo zagotavljala sisteme za daljinsko hlajenje in avtomatsko obdelavo odpadkov na enostaven način. Cilj je ustvariti kreativni okvir splošnega načrta, kako bodo mesta oblikovana v prihodnosti.

Ime Projekta : Megalopolis X, Ime oblikovalcev : QUAD studio, Naročnik ime : QUAD studio.

Megalopolis X Megalopolis X Shenzhen Super Sedež

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.