Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamensko Ohišje

Best in Black

Večnamensko Ohišje Best in Black je projekt, katerega namen je ustvariti novo vrsto stanovanjske stavbe. Notranja zasnova stanovanj predstavlja industrijsko oblikovanje, ki se srečuje z mehiško arhitekturo, izbrani materiali pa so namenjeni oblikovanju čuda v javnih prostorih in toplem videzu stanovanj, kar je v nasprotju s čisto trezno fasado. Štiri fasade so očitno navdihnjene v naključni postavitvi oblik igre Tetris, ki tvorijo stene in okna stavbe ter ustvarjajo osvetljene atmosfere, ki ustvarjajo udobje za uporabnika.

Ime Projekta : Best in Black, Ime oblikovalcev : Fernando Valdez, Naročnik ime : Valdez Arquitectos.

Best in Black Večnamensko Ohišje

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.