Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstani

Mystery and Confession

Prstani Srce velja za simbol ljubezni. Na novo razvita je sorta, s katero se čustva skrivajo znotraj obroča. Kot rezultat, je edinstven občutek preobremenjen, ko se nosi, čustvo je dobesedno otipljivo in zato postane potrditev osebe, ki nosi prstan, bodisi odprt ali skriven. Prstani so sredstvo, kako občutiti in ohraniti te ljubeče občutke, čustveno tako v srcu kot tudi fizično na prstu.

Ime Projekta : Mystery and Confession, Ime oblikovalcev : Britta Schwalm, Naročnik ime : BrittasSchmiede.

Mystery and Confession Prstani

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.