Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanje V Podstrešju

Modern Meets Rustic

Stanovanje V Podstrešju Ob vstopu v stanovanje, ki se nahaja v zgornjem nadstropju stanovanjske stavbe, je zaščitna stena, obložena z lesnim vzorcem iz jajčne kosti in teksturiranim betonom, ki sega v višino pet metrov, postane vizualni poudarek v prostoru. Z naravno svetlobo, ki teče skozi okna z dvojno prostornino, mehko bleščeče betonsko dno igrivo odseva svetlobo, da ojača edinstven vzorec in ustvari prostor po naročilu.

Ime Projekta : Modern Meets Rustic, Ime oblikovalcev : Edwin Chong, Naročnik ime : Leplay Design.

Modern Meets Rustic Stanovanje V Podstrešju

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.