Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Cifi Krof Vrtca

CIFI Donut

Cifi Krof Vrtca Vrtec CIFI Donut je navezan na stanovanjsko skupnost. Da bi ustvarili prostor za predšolsko vzgojo, ki vključuje praktičnost in lepoto, skuša združiti prodajni prostor z izobraževalnim prostorom. Z obročno strukturo, ki povezuje tridimenzionalne prostore, sta stavba in pokrajina harmonično integrirana in tvorita prostor za dejavnosti, poln zabavnega in izobraževalnega pomena.

Ime Projekta : CIFI Donut, Ime oblikovalcev : Sun Hu, Naročnik ime : Guangzhou S.P.I Design Co., LTD.

CIFI Donut Cifi Krof Vrtca

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.