Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ponovna Znamka Yong Harbor

Hak Hi Kong

Ponovna Znamka Yong Harbor Predlog uporablja tri koncepte za obnovo sistema CI za ribiško pristanišče Yong-An. Prvi je nov logotip, ki ustvarja s specifičnim vizualnim gradivom, pridobljenim iz kulturnih značilnosti skupnosti Hakka. Naslednji korak je ponovna raziskava zabavne izkušnje, nato ustvarite dva lika maskote, ki predstavljata in pustite, da se pojavita v novih atrakcijah za vodenje turistov v pristanišče. Nenazadnje je v notranjosti načrtovati devet pik, ki jih obdajajo zabavne dejavnosti in okusne kuhinje.

Ime Projekta : Hak Hi Kong, Ime oblikovalcev : Shih-Pei Huang, Naročnik ime : National Yunlin University of Science and Technology.

Hak Hi Kong Ponovna Znamka Yong Harbor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.