Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vinski Kozarec

30s

Vinski Kozarec Vino kozarec iz 30-ih Saara Korppi je posebej zasnovan za belo vino, lahko pa ga uporabljamo tudi za druge pijače. Izdelana je v vroči trgovini s pomočjo starih tehnik pihanja stekla, kar pomeni, da je vsak kos edinstven. Cilj Saara je oblikovati visokokakovostno steklo, ki je videti zanimivo iz vseh zornih kotov in, ko je napolnjeno s tekočino, omogoča, da se svetloba odbija od različnih zornih kotov, kar dodaten užitek pri pitju. Njen navdih za vinsko steklo iz 30-ih izvira iz njene prejšnje zasnove konjaškega kozarca iz 30-ih let, oba izdelka pa imata obliko skodelice in igrivost.

Ime Projekta : 30s, Ime oblikovalcev : Saara Korppi, Naročnik ime : Saara Korppi.

30s Vinski Kozarec

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.