Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

TER

Restavracija TER je restavracijski koncept, ki je bil razvit po gozdu Art Sella v Malga Costa, Italija. Nesreča je sprožila vprašanje - Kakšen je občutek "stabilnega" prostora? Fiziološko in fizično. Kako lahko prostor poživite življenje, ko doživite nesrečo? Restavracija se zlije v okolico, saj deluje kot druga skala v pokrajini. Loči ga dim, ki izhaja iz njegovega središča, kar ustvarja občutek privlačnosti in spletk. To je pogled, ki ljudi usmeri v središče - ponovno vzpostavi osrednjo bit Art Sella.

Ime Projekta : TER, Ime oblikovalcev : Coral Mesika, Naročnik ime : COCO Atelier.

TER Restavracija

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.