Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Likovni Prostor

Surely

Likovni Prostor To je umetnost, priložnostna in maloprodaja, ki se združujejo v enem prostoru. Ker je tovarna stranskih tovarn oblačil kljuka v deželi, ki jo upravlja država. Celotna zgradba ohrani pikčasto teksturo stene, saj plastna tekstura prostora ustvarja drugačen kontrast z zunanjostjo, ustvarja tudi vesoljsko izkušnjo. Zapustil je preveč trdo dekoracijo, za prikaz je uporabil nekaj mehkega okrasja, ki je ustvaril sproščujoč občutek. Kontrast med ustvarjanjem in zgodnjo fazo je bolj prilagodljiv za trajnostni razvoj vesolja v prihodnosti.

Ime Projekta : Surely, Ime oblikovalcev : Michael Lam, Naročnik ime : Surely.

Surely Likovni Prostor

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.