Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Alkoholna Pijača

GuJingGong

Alkoholna Pijača Na embalaži so predstavljene kulturne zgodbe ljudi, vzorci pitja pitja pa so natančno narisani. Zmaj je na Kitajskem spoštovan in simbolizira trdoživost. Na sliki Zmaj pride ven piti. Ker ga vino privlači, lebdi okoli vinske steklenice in doda tradicionalne elemente, kot so Xiangyun, palača, gora in reka, kar potrjuje legendo o vinu Gujing tribute. Po odpiranju škatle bo plast papirnatega papirja z ilustracijami, da bo škatla po odprtju imela učinek celotnega zaslona.

Ime Projekta : GuJingGong, Ime oblikovalcev : Cheng Tian Sheng, Naročnik ime : YUTO.

GuJingGong Alkoholna Pijača

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.