Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanje

Nishisando Terrace

Stanovanje Ta etažna lastnina je sestavljena iz 4 manjših treh nadstropnih hiš in stoji na mestu blizu središča mesta. Cedrova rešetka, ki obdaja stavbo, ščiti zasebnost in preprečuje degradacijo telesa stavbe zaradi neposredne sončne svetlobe. Tudi s preprostim kvadratnim načrtom, spiralno 3D-konstrukcijo, izdelano s povezovanjem zasebnega vrta na različnih ravneh, vsaka soba in stopnišče vodi do največje prostornine te stavbe. Sprememba fasade cedrovih plošč in nadzorovana razmerja lahko omogočijo, da bo ta stavba še naprej organska in se bo mešala s trenutnimi spremembami v mestu.

Družinski Center

Funlife Plaza

Družinski Center Funlife Plaza je družinski center za prosti čas in izobraževanje otrok. Prizadeva si ustvariti hodnik dirkalnih avtomobilov za otroke, ki se vozijo med avtomobili med nakupovanjem staršev, hišica na drevesu za otroke, ki se pazi in igra v notranjosti, "lego" strop s skritim imenom nakupovalnega središča, ki otrokom spodbuja domišljijo. Preprosto belo ozadje z rdečo, rumeno in modro, naj ga otroci narišejo in obarvajo po stenah, tleh in stranišču!

Notranja Oprema

Suzhou MZS Design College

Notranja Oprema Ta projekt se nahaja v Suzhouu, ki je dobro znan po tradicionalni kitajski zasnovi vrta. Oblikovalka si je prizadevala združiti tako svojo modernistično občutljivost kot tudi jezik Suzhou. Zasnova prevzema namige tradicionalne arhitekture Suzhou z uporabo pobeljenih ometnih sten, luninimi vrati in zapleteno vrtno arhitekturo, da bi ponovno predstavili domači jezik Suzhou v sodobnem kontekstu. Pohištvo je bilo ponovno ustvarjeno z recikliranimi vejami, bambusom in slamnatimi vrvmi s sodelovanjem študentov, kar je dalo poseben pomen temu izobraževalnemu prostoru.

Restavracija Bar Streha

The Atticum

Restavracija Bar Streha Čar restavracije v industrijskem okolju naj se odraža v arhitekturi in opremi. Črno-sivi apneni omet, ki je bil posebej razvit za ta projekt, je eden od dokazov za to. Njegova edinstvena, groba struktura poteka skozi vse prostore. Pri podrobni izvedbi so bili namenoma uporabljeni materiali, kot je surovo jeklo, katerih varilni šivi in sledi brušenja so ostali vidni. Ta vtis potrjuje izbira oken muntin. Tem hladnim elementom nasprotujejo topel hrastov les, ročno skobljan parket ribja kost in popolnoma zasajena stena.

Premični Paviljon

Three cubes in the forest

Premični Paviljon Tri kocke so naprava z različnimi lastnostmi in funkcijami (otroška igrišča, javno pohištvo, umetniški predmeti, sobe za meditacijo, vrtne ute, manjša počivališča, čakalnice, stoli s strehami) in lahko ljudem prinesejo sveža prostorska doživetja. Tri kocke je zaradi velikosti in oblike enostavno prevažati s tovornjakom. Glede na velikost, namestitev (naklon), sedežne površine, okna itd., je vsaka kocka oblikovana značilno. Tri kocke se nanašajo na japonske tradicionalne minimalne prostore, kot so sobe za čajne slovesnosti, s variabilnostjo in mobilnostjo.

Večnamenski Kompleks

Crab Houses

Večnamenski Kompleks Na prostrani ravnini Šlezijske nižine stoji ena sama čarobna gora, prekrita z meglo skrivnosti, ki se dviga nad slikovitim mestom Sobotka. Tam, sredi naravnih pokrajin in legendarne lokacije, naj bi bil kompleks Crab Houses: raziskovalno središče. Kot del projekta revitalizacije mesta naj bi sproščal kreativnost in inovativnost. Kraj združuje znanstvenike, umetnike in lokalno skupnost. Oblika paviljonov je navdihnjena z raki, ki vstopajo v valovito morje trave. Ponoči bodo osvetljeni, kot kresnice, ki lebdijo nad mestom.