Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Dancing Pearls

Prstan Plešejo biseri med šumenjem morskih valov, je rezultat navdiha iz oceana in biserov in je prstan 3D modela. Ta prstan je zasnovan s kombinacijo zlata in barvitih biserov s posebno strukturo za izvajanje gibanja biserov med bučnimi valovi oceana. Premer cevi je bil izbran v dobri velikosti, zaradi česar je zasnova dovolj robustna, da je model izdelan.

Mačja Postelja

Catzz

Mačja Postelja Pri oblikovanju mačje postelje Catzz so navdih črpale potrebe mačk in lastnikov ter morale združiti funkcijo, preprostost in lepoto. Med opazovanjem mačk so njihove edinstvene geometrijske značilnosti navdihnile čisto in prepoznavno obliko. Nekateri značilni vedenjski vzorci (npr. Premikanje ušes) so se vključili v mačjo uporabniško izkušnjo. Ob upoštevanju lastnikov v mislih je bil cilj ustvariti kos pohištva, ki bi ga lahko prilagodili in ponosno razstavili. Poleg tega je bilo pomembno zagotoviti enostavno vzdrževanje. Vse to omogoča eleganten, geometrijski dizajn in modularna struktura.

Klub Za Prosti Čas

Central Yosemite

Klub Za Prosti Čas Vrnite se k preprostosti življenja, soncu se skozi okno križajo svetlobe in sence. Da bi bolje odražali naravni okus v celotnem prostoru, v celoti izkoristite obliko hlodov, preprosto in elegantno, humanistično udobje, poudarite umetniško vzdušje v prostoru. Orientalski šarm ton z edinstvenim prostorskim razpoloženjem. To je še en izraz notranjosti, je naraven, čist, spremenljiv.

Suha Embalaža Čaja

SARISTI

Suha Embalaža Čaja Zasnova je valjasta posoda živih barv. Inovativna in osvetljujoča uporaba barv in oblik ustvarja harmoničen dizajn, ki odraža zeliščne infuzije SARISTI. Kar razlikuje naš dizajn, je naša sposobnost, da damo sodoben zasuk suhi embalaži čaja. Živali, uporabljene v embalaži, predstavljajo čustva in pogoje, ki jih ljudje pogosto doživijo. Na primer, ptice Flamingo predstavljajo ljubezen, medved Panda pa sprostitev.

Embalaža Oljčnega Olja

Ionia

Embalaža Oljčnega Olja Ker so stari Grki včasih poslikali in oblikovali vsako amforo (posodo) za oljčno olje posebej, so se za to odločili danes! To starodavno umetnost in tradicijo so obudili in uporabili v sodobni sodobni proizvodnji, kjer ima vsaka od 2000 proizvedenih steklenic različne vzorce. Vsaka steklenica je individualno oblikovana. To je edinstven linearni dizajn, navdihnjen iz starogrških vzorcev s sodobnim pridihom, ki praznuje starodavno dediščino oljčnega olja. To ni začaran krog; je naravnost razvijajoča se kreativna linija. Vsaka proizvodna linija ustvari 2000 različnih oblik.

Blagovna Znamka

1869 Principe Real

Blagovna Znamka 1869 Principe Real je nočitev z zajtrkom, ki se nahaja v najbolj trendovskem kraju v Lizboni - Principe Real. Madonna je pravkar kupila hišo v tej soseski. Ta B&B se nahaja v stari palači iz leta 1869 in ohranja stari čar v kombinaciji s sodobno notranjostjo ter mu daje razkošen videz in občutek. Ta znamka je bila potrebna, da te vrednote vključi v svoj logotip in aplikacije blagovne znamke, da odraža filozofijo te edinstvene nastanitve. Rezultat je logotip, ki združuje klasično pisavo, ki spominja na stare številke vrat, s sodobno tipografijo in podrobnostmi stilizirane ikone postelje v L Realu.