Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kosilo Za Kosilo

The Portable

Kosilo Za Kosilo Gostinstvo cveti, odvzem pa je postal nuja sodobnih ljudi. Hkrati je nastalo tudi veliko smeti. Številne škatle za hrano, ki se hranijo za hrano, je mogoče reciklirati, vendar plastične vrečke, ki se uporabljajo za pakiranje škatel za hrano, res ni mogoče reciklirati. Da bi zmanjšali uporabo plastičnih vrečk, so funkcije škatle za obroke in plastike združene za oblikovanje novih škatel za kosilo. Škatla za bale spremeni del sebe v ročaj, ki ga je enostavno prenašati, in lahko vključuje več škatel za obrok, kar močno zmanjšuje uporabo plastičnih vrečk za pakiranje škatel za hrano.

Ime Projekta : The Portable, Ime oblikovalcev : Minghui Lyu, Naročnik ime : South China University of Technology.

The Portable Kosilo Za Kosilo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.