Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kosilo Za Kosilo

The Portable

Kosilo Za Kosilo Gostinstvo cveti, odvzem pa je postal nuja sodobnih ljudi. Hkrati je nastalo tudi veliko smeti. Številne škatle za hrano, ki se hranijo za hrano, je mogoče reciklirati, vendar plastične vrečke, ki se uporabljajo za pakiranje škatel za hrano, res ni mogoče reciklirati. Da bi zmanjšali uporabo plastičnih vrečk, so funkcije škatle za obroke in plastike združene za oblikovanje novih škatel za kosilo. Škatla za bale spremeni del sebe v ročaj, ki ga je enostavno prenašati, in lahko vključuje več škatel za obrok, kar močno zmanjšuje uporabo plastičnih vrečk za pakiranje škatel za hrano.

Ime Projekta : The Portable, Ime oblikovalcev : Minghui Lyu, Naročnik ime : South China University of Technology.

The Portable Kosilo Za Kosilo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.