Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Laserski Projektor

Doodlight

Laserski Projektor Doodlight je laserski projektor. To je optično vodenje. Med načrtovanjem in oblikovanjem v dnevniku z naslovi je upravljanje elementov oblikovanja in prostora strani pogosto težavno in včasih neuspešno. Poleg tega ni enostavno, da bi vsi risali različne pisave, oblike itd. V pravilnih razmerjih. Doodlight je te težave rešil. Ima aplikacijo. V aplikacijo vstavite želene oblike in besedila. Nato jih prenesite v izdelek prek Bluetooth. Doodlight jih prikaže na papirju z lasersko svetlobo. Zdaj sledite svetlobi in na papir narišite modele.

Ime Projekta : Doodlight, Ime oblikovalcev : Mohamad Montazeri, Naročnik ime : Arena Design Studio.

Doodlight Laserski Projektor

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.