Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Laserski Projektor

Doodlight

Laserski Projektor Doodlight je laserski projektor. To je optično vodenje. Med načrtovanjem in oblikovanjem v dnevniku z naslovi je upravljanje elementov oblikovanja in prostora strani pogosto težavno in včasih neuspešno. Poleg tega ni enostavno, da bi vsi risali različne pisave, oblike itd. V pravilnih razmerjih. Doodlight je te težave rešil. Ima aplikacijo. V aplikacijo vstavite želene oblike in besedila. Nato jih prenesite v izdelek prek Bluetooth. Doodlight jih prikaže na papirju z lasersko svetlobo. Zdaj sledite svetlobi in na papir narišite modele.

Ime Projekta : Doodlight, Ime oblikovalcev : Mohamad Montazeri, Naročnik ime : Arena Design Studio.

Doodlight Laserski Projektor

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.