Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhani

GEMEL

Uhani Moj namen je bil ustvariti dragi kamen s pomočjo oblikovanja stiskalnic kot moje metode izdelave in uporabiti izdelek v svojih zgodovinsko omenjenih modelih nakita. Rezultat je lahka replika dragulja „Gemel“. 'Gemel' lahko izdelujemo v najrazličnejših živih barvah, vzorcih in velikostih. „Gemel“ je lahek, zato lahko velike kamne „Gemel“ nosimo kot uhane, ki so udobni za uporabnika. Uporaba "Gemel" mi daje priložnost, da se v moj nakit vključi široka paleta oblik in barv.

Ime Projekta : GEMEL, Ime oblikovalcev : Katherine Alexandra Brunacci, Naročnik ime : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Uhani

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.