Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uhani

GEMEL

Uhani Moj namen je bil ustvariti dragi kamen s pomočjo oblikovanja stiskalnic kot moje metode izdelave in uporabiti izdelek v svojih zgodovinsko omenjenih modelih nakita. Rezultat je lahka replika dragulja „Gemel“. 'Gemel' lahko izdelujemo v najrazličnejših živih barvah, vzorcih in velikostih. „Gemel“ je lahek, zato lahko velike kamne „Gemel“ nosimo kot uhane, ki so udobni za uporabnika. Uporaba "Gemel" mi daje priložnost, da se v moj nakit vključi široka paleta oblik in barv.

Ime Projekta : GEMEL, Ime oblikovalcev : Katherine Alexandra Brunacci, Naročnik ime : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Uhani

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.