Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Dizajn

First Photographs of Hong Kong

Razstavni Dizajn Modeli s svetilkami so bili postavljeni tako, da bodo obiskovalce vodili do vhoda razstavne dvorane, kjer čaka velikanski bel model fotoaparata. Ob njem lahko obiskovalci vidijo prevladujoče poglede na črno-belo fotografijo zgodnjega Hong Konga in trenutno zunanjost prizorišča razstave. Takšna nastavitev pomeni, da si lahko obiskovalci ogledajo stari Hong Kong skozi orjaško kamero in skozi to razstavo odkrijejo zgodovino hongkonške fotografije. Notranja rotunda in hišna razstavna stojala so bila postavljena tako, da prikazujejo zgodovinske fotografije in predstavljajo epitet "Victoria City".

Ime Projekta : First Photographs of Hong Kong, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Razstavni Dizajn

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.