Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Dizajn

First Photographs of Hong Kong

Razstavni Dizajn Modeli s svetilkami so bili postavljeni tako, da bodo obiskovalce vodili do vhoda razstavne dvorane, kjer čaka velikanski bel model fotoaparata. Ob njem lahko obiskovalci vidijo prevladujoče poglede na črno-belo fotografijo zgodnjega Hong Konga in trenutno zunanjost prizorišča razstave. Takšna nastavitev pomeni, da si lahko obiskovalci ogledajo stari Hong Kong skozi orjaško kamero in skozi to razstavo odkrijejo zgodovino hongkonške fotografije. Notranja rotunda in hišna razstavna stojala so bila postavljena tako, da prikazujejo zgodovinske fotografije in predstavljajo epitet "Victoria City".

Ime Projekta : First Photographs of Hong Kong, Ime oblikovalcev : Lam Wai Ming, Naročnik ime : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Razstavni Dizajn

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.