Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tridelni Set Za Oblačila Za Okna

Ribbons, Strips and Diamonds

Tridelni Set Za Oblačila Za Okna Čeprav nudi praktične prednosti popolnoma obloženih zaves (izolacija, zaščita pred soncem, dušenje odmeva, toplota, zakrivanje grdega pogleda) in senčila (filtriranje svetlobe), je ta komplet še posebej izviren, estetski in eleganten ter kombinacija različnih barv tkanine (grah / lahka / kovinsko temno zelena, mornarsko modra, bela, rumena), teksture (satenasti trakovi, platnene mreže, mreže), oblike (majhni / veliki diamanti) in površine (cevovodi v primerjavi z ravnimi ploščami iz tkanine) prispevajo k presenetljivemu učinku.

Ime Projekta : Ribbons, Strips and Diamonds, Ime oblikovalcev : Lesley Bloomfield Faedi, Naročnik ime : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Tridelni Set Za Oblačila Za Okna

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.