Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tridelni Set Za Oblačila Za Okna

Ribbons, Strips and Diamonds

Tridelni Set Za Oblačila Za Okna Čeprav nudi praktične prednosti popolnoma obloženih zaves (izolacija, zaščita pred soncem, dušenje odmeva, toplota, zakrivanje grdega pogleda) in senčila (filtriranje svetlobe), je ta komplet še posebej izviren, estetski in eleganten ter kombinacija različnih barv tkanine (grah / lahka / kovinsko temno zelena, mornarsko modra, bela, rumena), teksture (satenasti trakovi, platnene mreže, mreže), oblike (majhni / veliki diamanti) in površine (cevovodi v primerjavi z ravnimi ploščami iz tkanine) prispevajo k presenetljivemu učinku.

Ime Projekta : Ribbons, Strips and Diamonds, Ime oblikovalcev : Lesley Bloomfield Faedi, Naročnik ime : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Tridelni Set Za Oblačila Za Okna

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.