Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igrače

Minimals

Igrače Minimale so čudovita linija modularnih živali, za katero je značilna uporaba primarne barvne palete in geometrijskih oblik. Ime naenkrat izvira iz besede "minimalizem" in krčenja "mini živali". Zagotovo si želijo razkriti bistvo igrače z odpravo vseh nebistvenih oblik, značilnosti in konceptov. Skupaj ustvarjajo pantone barv, živali, oblačil in arhetipov ter spodbujajo ljudi, da izberejo lik, s katerim se poistovetijo.

Ime Projekta : Minimals, Ime oblikovalcev : Sebastián Burga, Naročnik ime : Minimals.

Minimals Igrače

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.