Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igrače

Minimals

Igrače Minimale so čudovita linija modularnih živali, za katero je značilna uporaba primarne barvne palete in geometrijskih oblik. Ime naenkrat izvira iz besede "minimalizem" in krčenja "mini živali". Zagotovo si želijo razkriti bistvo igrače z odpravo vseh nebistvenih oblik, značilnosti in konceptov. Skupaj ustvarjajo pantone barv, živali, oblačil in arhetipov ter spodbujajo ljudi, da izberejo lik, s katerim se poistovetijo.

Ime Projekta : Minimals, Ime oblikovalcev : Sebastián Burga, Naročnik ime : Minimals.

Minimals Igrače

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.