Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Predmet je piggy bank. Edinstven videz v obliki znakov združuje drag, prestižen nakit, ki ima ljubezen in prijaznost ter stalno prisotnost družinskih članov, zbiranje sredstev je zelo funkcionalne lastnosti. Ampak najpomembnejša lastnost DeePee - ki jo poleg standardnih funkcij odlično izpolnjuje - je ta nov unikat, edinstven in dopolnjujoč kontekstualiziran "dragulj" vsega ekskluzivnega doma.

Ime Projekta : DEEPE, Ime oblikovalcev : Zoltan Madosfalvi, Naročnik ime : Lima Home design studio.

DEEPE Piggy Bank

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.