Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Predmet je piggy bank. Edinstven videz v obliki znakov združuje drag, prestižen nakit, ki ima ljubezen in prijaznost ter stalno prisotnost družinskih članov, zbiranje sredstev je zelo funkcionalne lastnosti. Ampak najpomembnejša lastnost DeePee - ki jo poleg standardnih funkcij odlično izpolnjuje - je ta nov unikat, edinstven in dopolnjujoč kontekstualiziran "dragulj" vsega ekskluzivnega doma.

Ime Projekta : DEEPE, Ime oblikovalcev : Zoltan Madosfalvi, Naročnik ime : Lima Home design studio.

DEEPE Piggy Bank

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.