Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transportna Embalaža

The Cube

Transportna Embalaža Naš izdelek s podpisom Cube je odprt sistem za gradnjo arhitekture, ki je patentirana moteča tehnologija v embalažni industriji; To je edina tržna rešitev, zasnovana tako, da prehaja od nalaganja izdelkov na koncu proizvodne linije, do dostavnega vozila in naravnost do prodajnega salona prodajalcev ali distributerjev različnih industrij, saj zmanjša porabo embalaže in odstrani plaste stroškov . To je bila prva zasnova embalaže, ki je izpolnila okoljske in ISTA-ove smernice Walmart.

Ime Projekta : The Cube, Ime oblikovalcev : Luis Felipe Rego, Naročnik ime : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportna Embalaža

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.