Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transportna Embalaža

The Cube

Transportna Embalaža Naš izdelek s podpisom Cube je odprt sistem za gradnjo arhitekture, ki je patentirana moteča tehnologija v embalažni industriji; To je edina tržna rešitev, zasnovana tako, da prehaja od nalaganja izdelkov na koncu proizvodne linije, do dostavnega vozila in naravnost do prodajnega salona prodajalcev ali distributerjev različnih industrij, saj zmanjša porabo embalaže in odstrani plaste stroškov . To je bila prva zasnova embalaže, ki je izpolnila okoljske in ISTA-ove smernice Walmart.

Ime Projekta : The Cube, Ime oblikovalcev : Luis Felipe Rego, Naročnik ime : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportna Embalaža

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.