Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mizo

cocktail

Mizo Zasnova je črna koktajlna mizo z zanimivimi sencami, ki se ujemajo s črno mizo. Gre za brezčasen dizajn, ki bo ustrezal številnim slogom. Artefakte lahko prikažemo na različnih nivojih spodaj, da spremenimo videz mize, hkrati pa ohranjamo čisto mizo. Tabela je denar za denar in denar za KD: nakup, prinese domov in ga enostavno sestavi vsakdo. Zasnova je lepa, zanimiva za pogled, vendar ne vsiljiva. Koktajlne mize so običajno v središču aktivnosti, vendar ne bi smele postati središče pozornosti - ta mizo dosega prav to

Ime Projekta : cocktail, Ime oblikovalcev : Mario J Lotti, Naročnik ime : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Mizo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.