Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Mizo

cocktail

Mizo Zasnova je črna koktajlna mizo z zanimivimi sencami, ki se ujemajo s črno mizo. Gre za brezčasen dizajn, ki bo ustrezal številnim slogom. Artefakte lahko prikažemo na različnih nivojih spodaj, da spremenimo videz mize, hkrati pa ohranjamo čisto mizo. Tabela je denar za denar in denar za KD: nakup, prinese domov in ga enostavno sestavi vsakdo. Zasnova je lepa, zanimiva za pogled, vendar ne vsiljiva. Koktajlne mize so običajno v središču aktivnosti, vendar ne bi smele postati središče pozornosti - ta mizo dosega prav to

Ime Projekta : cocktail, Ime oblikovalcev : Mario J Lotti, Naročnik ime : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Mizo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.