Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Set Kuhinjske Posode

MiMì

Set Kuhinjske Posode Mimì preprost dizajn s svojo čisto izrezano geometrijo razkriva veliko enostavnost uporabe. Ročaji bistvene, vendar vozlaste oblike izstopajo iz matiranega sive litine aluminijastega ohišja in zagotavlja trden oprijem, tudi če je moker ali masten. Ena sama vlečena jeklena skica, ki zaseže posodo proti sprijemanju, ne potrebuje nadaljnjih spojev. Prožna elastična kovina je izkoriščena za prijeten oprijem: ročice zlahka spremenijo obliko in se prilegajo vsakemu uporabniku. Ročaj ponve s svojo napeto žico spreminja tudi svojo obliko. Minimalna zasnova prispeva k izboljšanju ergonomije .::less material lahko naredi več in še boljše:

Ime Projekta : MiMì, Ime oblikovalcev : Gian Piero Giovannini, Naročnik ime : urge design.

MiMì Set Kuhinjske Posode

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.