Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Končni cilj mize Hi-Fi je ponovno ustvariti najčistejše in nekontaminirane zvoke; to bistvo zvoka je tako termin kot koncept te zasnove. Ta čudovito oblikovan izdelek je skulptura zvoka, ki reproducira zvok. Kot gramofon je eden najbolj uspešnih gramofonov Hi-Fi, ki je na voljo, ta neprimerljiva zmogljivost pa je nakazana in poudarjena zaradi svoje edinstvene oblike in oblikovnih vidikov; združevanje oblike in funkcije v duhovni zvezi za utelešenje gramofona Calliope.

Ime Projekta : Calliope, Ime oblikovalcev : Deniz Karasahin, Naročnik ime : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Gramofon

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.