Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Končni cilj mize Hi-Fi je ponovno ustvariti najčistejše in nekontaminirane zvoke; to bistvo zvoka je tako termin kot koncept te zasnove. Ta čudovito oblikovan izdelek je skulptura zvoka, ki reproducira zvok. Kot gramofon je eden najbolj uspešnih gramofonov Hi-Fi, ki je na voljo, ta neprimerljiva zmogljivost pa je nakazana in poudarjena zaradi svoje edinstvene oblike in oblikovnih vidikov; združevanje oblike in funkcije v duhovni zvezi za utelešenje gramofona Calliope.

Ime Projekta : Calliope, Ime oblikovalcev : Deniz Karasahin, Naročnik ime : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Gramofon

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.