Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol Za Dnevno Sobo

Cat's Cradle

Stol Za Dnevno Sobo Števke ali vlakna, trenutna dilema procesa oblikovanja. Vsi smo začetniki, nekateri pa moramo delati na tem. Začetni oblikovalci opazujejo vsako tehniko, ki je na voljo, in se jih naučijo. S časom (~ 10.000 ur) pridobimo zmogljivosti (-e), ki povzdigujejo / popularizirajo / personalizirajo / ekonomizirajo našo igro. Tako me fascinira trenutna fascinacija z mediji, ki predlagajo, da je najosnovnejši gradnik bloka številka, ki jo je enostavno nadzorovati. Številka ni enota, ki ustvarja življenje, temveč le zaokrožitev na najmanj skupni imenovalec, manjši od vlaknin. Oblika je vsaj v obliki drobcev, drobcev in vlaken.

Ime Projekta : Cat's Cradle, Ime oblikovalcev : Stoel Burrowes, Naročnik ime : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Stol Za Dnevno Sobo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.