Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prilagodljiva Pisarna

Suivez le guide

Prilagodljiva Pisarna Ta koncept je bil zasnovan za natečaj za oblikovanje, ki ga je organizirala provinca Zahodna Flandrija. Naloga je bila zapolniti velik prazen prostor, ki je sredi več pisarn, s pohištvom, kjer so se uporabniki lahko zbirali. Vodnik Suivez le je serija 7 zvezkov vezanega lesa, v katerih lahko uporabnik izvaja še eno dejavnost. Z lahkoto lahko spremenijo lokacijo vsakega polja v skladu s funkcijo, ki jo potrebujejo. "Suivez-le-guide" se spopada s konvencijami na področju pisarniškega pohištva. Je odziv na povpraševanje po drugih načinih dela in komunikacije.

Ime Projekta : Suivez le guide, Ime oblikovalcev : Five Am, Naročnik ime : Five AM.

Suivez le guide Prilagodljiva Pisarna

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.