Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prilagodljiva Pisarna

Suivez le guide

Prilagodljiva Pisarna Ta koncept je bil zasnovan za natečaj za oblikovanje, ki ga je organizirala provinca Zahodna Flandrija. Naloga je bila zapolniti velik prazen prostor, ki je sredi več pisarn, s pohištvom, kjer so se uporabniki lahko zbirali. Vodnik Suivez le je serija 7 zvezkov vezanega lesa, v katerih lahko uporabnik izvaja še eno dejavnost. Z lahkoto lahko spremenijo lokacijo vsakega polja v skladu s funkcijo, ki jo potrebujejo. "Suivez-le-guide" se spopada s konvencijami na področju pisarniškega pohištva. Je odziv na povpraševanje po drugih načinih dela in komunikacije.

Ime Projekta : Suivez le guide, Ime oblikovalcev : Five Am, Naročnik ime : Five AM.

Suivez le guide Prilagodljiva Pisarna

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.