Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno, Knjigarna

World Kids Books

Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno, Knjigarna RED BOX ID je navdihnil lokalno podjetje za ustvarjanje trajnostne, popolnoma delujoče knjigarne na majhnem odtisu in uporabil koncept „odprte knjige“ za oblikovanje povsem nove izkušnje na drobno, ki podpira lokalno skupnost. World Kids Books se nahaja v Vancouvru, Kanada, na prvem mestu, na drugem mestu je maloprodajna trgovina, tretja pa spletna trgovina. Drzen kontrast, simetrija, ritem in barva pobarvajo ljudi vase in ustvarjajo dinamičen in zabaven prostor. Odličen primer je, kako lahko poslovno idejo izboljšate z oblikovanjem notranjosti.

Ime Projekta : World Kids Books, Ime oblikovalcev : Maria Drugoveiko, Naročnik ime : World Kids Books.

World Kids Books Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno, Knjigarna

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.