Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno, Knjigarna

World Kids Books

Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno, Knjigarna RED BOX ID je navdihnil lokalno podjetje za ustvarjanje trajnostne, popolnoma delujoče knjigarne na majhnem odtisu in uporabil koncept „odprte knjige“ za oblikovanje povsem nove izkušnje na drobno, ki podpira lokalno skupnost. World Kids Books se nahaja v Vancouvru, Kanada, na prvem mestu, na drugem mestu je maloprodajna trgovina, tretja pa spletna trgovina. Drzen kontrast, simetrija, ritem in barva pobarvajo ljudi vase in ustvarjajo dinamičen in zabaven prostor. Odličen primer je, kako lahko poslovno idejo izboljšate z oblikovanjem notranjosti.

Ime Projekta : World Kids Books, Ime oblikovalcev : Maria Drugoveiko, Naročnik ime : World Kids Books.

World Kids Books Razstavni Prostor, Trgovina Na Drobno, Knjigarna

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.