Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Garderoba

Shanghai

Večnamenska Garderoba "Shanghai" večnamenska garderoba. Sprednji vzorec in lakonska oblika delujeta kot „okrasna stena“, kar omogoča dojemanje garderobe kot dekorativne komponente. Sistem "vse vključeno": vključuje odlagalne prostore z različno prostornino; vgradne nočne omarice, ki so del prednje strani garderobne omare, ki se odpre in zapre z enim čelnim potiskom; 2 vgrajeni nočni svetilki, skriti pod izjemnim volumnom na obeh straneh postelje. Glavni del omare je izdelan iz drobnih lesenih kosov. Sestavljen je iz 1500 kosov kemp in 4500 kosov beljenega hrasta.

Ime Projekta : Shanghai, Ime oblikovalcev : Julia Subbotina, Naročnik ime : Julia Subbotina.

Shanghai Večnamenska Garderoba

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.