Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenska Garderoba

Shanghai

Večnamenska Garderoba "Shanghai" večnamenska garderoba. Sprednji vzorec in lakonska oblika delujeta kot „okrasna stena“, kar omogoča dojemanje garderobe kot dekorativne komponente. Sistem "vse vključeno": vključuje odlagalne prostore z različno prostornino; vgradne nočne omarice, ki so del prednje strani garderobne omare, ki se odpre in zapre z enim čelnim potiskom; 2 vgrajeni nočni svetilki, skriti pod izjemnim volumnom na obeh straneh postelje. Glavni del omare je izdelan iz drobnih lesenih kosov. Sestavljen je iz 1500 kosov kemp in 4500 kosov beljenega hrasta.

Ime Projekta : Shanghai, Ime oblikovalcev : Julia Subbotina, Naročnik ime : Julia Subbotina.

Shanghai Večnamenska Garderoba

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.