Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lesena Žlica

Balance

Lesena Žlica Idealno oblikovana in uravnotežena za kuhanje je bila ta ročno izrezljana žlica iz hruške moj poskus na novo določiti zasnovo kuhinjske posode z uporabo enega najstarejših materialov, ki jih človeštvo uporablja, lesa. Posoda z žlico je bila vrezana asimetrično, da se je prilegala v kotu kuhalnice. Ročaj je bil oblikovan s subtilno krivuljo, kar daje idealno obliko za uporabnika z desnico. Trak vijoličnega vložka doda malo lastnosti in teže ročaju dela žlice. Ravna površina na dnu ročaja pa omogoča, da žlica stoji na mizi sama.

Ime Projekta : Balance, Ime oblikovalcev : Christopher Han, Naročnik ime : natural crafts by Chris Han.

Balance Lesena Žlica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.