Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Lesena Žlica

Balance

Lesena Žlica Idealno oblikovana in uravnotežena za kuhanje je bila ta ročno izrezljana žlica iz hruške moj poskus na novo določiti zasnovo kuhinjske posode z uporabo enega najstarejših materialov, ki jih človeštvo uporablja, lesa. Posoda z žlico je bila vrezana asimetrično, da se je prilegala v kotu kuhalnice. Ročaj je bil oblikovan s subtilno krivuljo, kar daje idealno obliko za uporabnika z desnico. Trak vijoličnega vložka doda malo lastnosti in teže ročaju dela žlice. Ravna površina na dnu ročaja pa omogoča, da žlica stoji na mizi sama.

Ime Projekta : Balance, Ime oblikovalcev : Christopher Han, Naročnik ime : natural crafts by Chris Han.

Balance Lesena Žlica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.