Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Naprava Pitch & Roll + Gps

Trail Ranger

Naprava Pitch & Roll + Gps Zakaj so Zemljevidi poti ravni, ko poti niso? Prvi na svetu koncept Trail Ranger vam omogoča, da na zemljevid GPS posnamete kote vzpenjanja, spuščanja in prevračanja svojega terenskega vozila in jih delite s svojimi kolegi po vsem svetu. Na podlagi naše platforme AXYZ-map ponuja Trail Ranger tudi prilagojeno opozorilo o prevračanju, ko se vaša ploščad nagne preveč nevarno. Zdaj pokažite svetu neumne kote, ki ste jih osvojili! Ker vaš svet ni ravno! Za več podrobnosti o Trail Ranger in nalaganje kot iPhone / iPad aplikacijo obiščite: http://puckerfactors.com/trailranger

Ime Projekta : Trail Ranger, Ime oblikovalcev : Anjan Cariappa M M, Naročnik ime : Muckati SDD.

Trail Ranger Naprava Pitch & Roll + Gps

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.