Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Naprava Pitch & Roll + Gps

Trail Ranger

Naprava Pitch & Roll + Gps Zakaj so Zemljevidi poti ravni, ko poti niso? Prvi na svetu koncept Trail Ranger vam omogoča, da na zemljevid GPS posnamete kote vzpenjanja, spuščanja in prevračanja svojega terenskega vozila in jih delite s svojimi kolegi po vsem svetu. Na podlagi naše platforme AXYZ-map ponuja Trail Ranger tudi prilagojeno opozorilo o prevračanju, ko se vaša ploščad nagne preveč nevarno. Zdaj pokažite svetu neumne kote, ki ste jih osvojili! Ker vaš svet ni ravno! Za več podrobnosti o Trail Ranger in nalaganje kot iPhone / iPad aplikacijo obiščite: http://puckerfactors.com/trailranger

Ime Projekta : Trail Ranger, Ime oblikovalcev : Anjan Cariappa M M, Naročnik ime : Muckati SDD.

Trail Ranger Naprava Pitch & Roll + Gps

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.